‘Vertrouwen krijg je door te delen’

‘Ik ontdekte dat het 21ste eeuws leiderschap alles te maken heeft met vertrouwen. En het vertrouwen krijg je door te delen, niet alles zelf te willen doen. Als je open staat en medewerkers betrekt, pas dan zie je mensen in beweging komen en daadwerkelijk betrokken raken.’ Aldus Myriam van Haften, Marketing & Sales Director bij MundiPharma. Myriam vertelde open en eerlijk tijdens de College Tour op de vierde netwerkdag hoe ook zij als manager haar neus stootte en coaching nodig had tijdens dit proces.

Voor de vierde keer 50 vrouwen uit farma bij elkaar voor een dag vol inspiratie, zelfontwikkeling en kennisdeling. Met workshops als ‘Hoe ontwikkel je vertrouwen’, Diversity & Inclusion en Positief Denken.

Nieuw! De expertsessies

De nieuwe expertsessie waren een succes. Persoonlijke exclusieve sessies van een half uur coaching of advies vonden gretig aftrek. De deelnemers gingen tevreden met nieuwe inzichten en ideeën door naar de volgende ronde van de netwerkdag.

Diversity & Inclusion

Yvonne van Megen Associate Director PDMS API Large Molecule van Jansen Biologics inspireerde absoluut met de workshop Diversity & Inclusion. Door middel van een kaartspel liet Yvonne de deelnemers ervaren hoe toepasbaar Diversity & Inclusion is voor jezelf en in werksituaties.

Heldere boodschap

Een reactie op deze workshop van een deelneemster: ‘Wat is het heerlijk om te spelen! De confrontatie met je eigen gedrag en de impact ervan op de ander. Je ontdekt hoe belangrijk het is om met teams van verschillende persoonlijkheden samen de nieuwe teamregels te bepalen. Anders zijn is leuk. Als je er maar wel bij mag horen. Een workshop waarvan de boodschap helder overkomt. Een ervaring om niet meer te vergeten.’

Alle publicaties

2019-05-13T15:35:04+00:0011 januari 2014|Leiderschap, Netwerkdag|

About the Author: