Programma 4 oktober 20192019-09-20T09:45:43+00:00

Programma 4 oktober 2019

Blijven aansluiten op deze veranderende wereld begint bij jezelf. Maar om dat te kunnen doen, heb je lef en energie nodig. Hoe houd je je energielevel op peil als je niet meer kunt rekenen op een work-life balans? Meer agile werken waardoor we nog energie overhouden voor ons privé-leven? Of het roer compleet omgooien en je kindsdroom achterna?

Lastige keuze? Laat je dan inspireren tijdens onze 16e netwerkdag waarmee jij jezelf weer een klein beetje beter voorbereidt op de toekomst.

Wat gaan we doen?

Op deze uiteraard altijd immers prachtig zonnige dag openen wij met een bijzondere persoonlijkheid, Chantal Heutink. Chantal had een succesvolle en drukke baan ergens op de Zuid-As maar merkte dat er toch iets knaagde. Was dit het nou? Ze heeft toen de stoute schoenen aangetrokken, of hoge hakken, mag ook en is haar droom gaan leven. Wat is ze gaan doen? Is het allemaal gelukt? Wat heeft zij geleerd van haar avontuur? Laat je inspireren.

Ook is het ons weer gelukt drie workshops te organiseren die jou hopelijk weer een stukje meer doen groeien,  je weer een beetje meer voorbereiden op de toekomst. Maak je keuze, niet te veilig, daar heb je uiteindelijk het meeste aan.

Gastspreker Chantal Heutink: Op hoge hakken in Afrika

Zou jij bereid zijn alles op te geven voor jouw grootste droom? Chantal volgde haar kindsdroom en liet het snelle Amsterdamse leven achter zich voor een nieuw bestaan in Kenia. Ze zette succesvol een social business op in Kenia en richtte I-Care op. Ze schreef er een boek over: Hoge Hakken in Afrika. Onversneden inspiratie in haar puurste vorm.

Chantal nodigt je uit voor vrijdag 4 oktober.

Schrijf je in voor 4 oktober

Workshop 1: Sarah Tijskens: Toon lef in je baan en carrière

De 21ste eeuw is het tijdperk waarin we zelf achter het stuur moeten kruipen van onze loopbaan. We bewandelen ons eigen pad. Dit biedt mogelijkheden maar kan ook onzekerheid met zich meebrengen. Want wie ben ik dan? En wat wil ik dan in die loopbaan? En vooral, hoe krijg ik dan ook wat ik wil? Om actief aan de slag te gaan en de touwtjes in handen te nemen hebben we behoefte aan een heel nieuwe set skills: zogenaamde loopbaan-skills. Deze workshop leert je de 21st century skills die nodig zijn voor persoonlijk loopbaanmanagement.

Sarah Tijskens

Sarah Tijskens is sinds 2017 eigenaar van BIND Consultancy en werkt daar als HR advisor, change agent, trainer en als loopbaancoach. Als trainer staat Sarah voor inter-actieve sessies waarbij er ruimte wordt gecreëerd voor  reflectie en dialoog.

Schrijf je in voor vrijdag 4 oktober

Workshop 2: Hoe blijf je energiek als de work-life balans niet meer bestaat?

In deze 4e industriële revolutie waarin technologie de grenzen tussen werk en privé heeft weggevaagd, bestaat Work-life balans niet meer. Maar hoe hou dan je je energie in balans als werk nooit af is. Niet eenvoudig, zoals uit het snelgroeiende aantal mensen met burn-outs en psychische aandoeningen blijkt.
In deze workshop gaan we aan de slag met jouw persoonlijke definitie van balans en krijg je inzicht in hoe jij je eigen energie kan managen en wat je kan doen deze te bewaken.

Yvon Golbach

Yvon Golbach is eigenaar van Zest for Work een netwerkorganisatie op gebied van resiliance en duurzame inzetbaarheid. Yvon is expert op het gebied van duurzame performance en het welzijn van menselijk kapitaal in organisaties.

Schrijf je in voor vrijdag 4 oktober

Workshop 3: Durf jij te beginnen met Agile project-werken?

Agile is hét woord van 2019. We moeten allemaal agile zijn, als medewerker en als leider. Logisch, want snel en effectief reageren op veranderende omstandigheden is nodig in deze VUCA wereld. En echte Agile organisaties met self-organised teams laten 30% meer groei zien en bijna 40% meer winst dan traditioneel geleide organisaties. Maar hoe introduceer je agile werken in hiërarchisch geleide organisaties, waar rapporteren aan de bazen belangrijker is dan toegevoegde waarde bieden aan klanten?

Jacqueline Sosef en Fanneke Alkemade leren jou in deze workshop hoe jij een Agile project kunt starten. Projecten waarin de klant op nummer 1 komt, continue toegevoegde waarde wordt geleverd, waar vertrouwen, transparantie, face-to-face communicatie en collaboratie de samenwerking definiëren en waar successen gevierd worden, fouten niet afgestraft, en focus zorgt dat iedereen weer opbloeit in plaats van afbrandt. Jacqueline en Fanneke delen uiteraard ook hun eigen ervaringen van Agile werken bij Roche.

Jacqueline Sosef & Fanneke Alkemade

Jacqueline Sosef is Strategic Partnership Manager bij Roche Nederland. De afgelopen vijfentwintig jaar vervulde zij verschillende functies in de farmaceutische industrie: voornamelijk bij Roche, maar ook werkte zij zes jaar bij Sanofi-Aventis op het gebied van de Oncologie. In lijn met de strategie van Roche zet Sosef zich in voor waardegedreven en gepersonaliseerde zorg. Onlangs behaalde zij het Value Based Healthcare Green Belt certificaat.

Jacqueline geeft deze workshop samen met haar collega Fanneke Alkemade, Medical Chapter Lead bij Roche Nederland.

Schrijf je in voor vrijdag 4 oktober

En natuurlijk…

Niet alleen bovenstaande workshops inspireren, motiveren en vergroten je kennis op deze dag maar natuurlijk ook onze inmiddels bekende onderdelen zoals:

  • Speeddaten
  • Netwerken
  • Lunchen
  • Borrelen

Programma Locatie 78, Bunnik

10.30 uur ontvangst
11.00 uur peer to peer sessie
11.30 uur peer to peer sessie
12.00 uur lunch
12.30 uur welkom
12.45 uur Gastspreker Chantal Heutink
Workshops
13.30 uur ronde 1
15.00 netwerkpauze
15.30 ronde 2
17.00 borrel
Schrijf je in voor vrijdag 4 oktober

Tot vrijdag 4 oktober op Locatie 78 in Bunnik!