Loading...
Programma 2 oktober 20202020-09-02T11:46:36+00:00

Thema: Van binnen naar buiten

Aan de slag met je verborgen talent

Doe jij nu wat je het liefste doet of knaagt er iets? Knaagt daar een talent dat nog te weinig ruimte heeft gekregen, maar er wel zit? Voorkom frustratie en ga ermee aan de slag. In de toekomst kunnen deze verborgen talenten namelijk heel nuttig zijn. Ontwikkelingen gaan snel, banen veranderen in rap tempo. Welk talent wil zich bij jou verder ontplooien? Wat kan er bij jou van binnen naar buiten?

Locatie vrijdag 2 oktober 2020

Atelier 300c
Soesterweg 300 C
3812 BH Amersfoort
(Wagenwerkplaats)

Workshop 1: Bereid je voor op de 21ste eeuw

Hoe ziet de wereld er waarschijnlijk uit vanaf 2021? Welke revolutionaire ontwikkelingen staan ons te wachten in farma, biotech en medial devices al dan niet in combinatie met technische start-ups?

Hoe kun jij nu al optimaal op deze ontwikkelingen inspelen?

Waarom zou jij nu al moeten nadenken over de mogelijke consequenties van de (technologische) ontwikkelingen voor jouw werk als marketeer, sales-expert, researcher, QA, productie, etc?

Branches raken steeds meer en meer met elkaar geïntegreerd. Diabetes wordt behandeld door een medical device op de arm, dat continue je bloedspiegel meet. Biotech verandert de farmawereld. Maar denk ook aan een combinatie van games en zorg. Inmiddels bestaat er zelfs een WII-spel waarmee je thuis kunt revalideren. Hoe blijf jij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

Tijdens deze workshop gaan we in op dit toekomstbeeld en bespreken we met elkaar op welke wijze je nu al rekening kunt houden met deze ontwikkelingen.

Marya Yagin

Marya Yaqin is onderzoeker, blogger en spreker over sociale innovatie; de nieuwste technologieën, business- en managementmodellen en doorbraakinnovaties. Zij wil de wereld helpen te verbeteren door middel van technologie en innovatie. Ze heeft drie studies afgerond:  Management, Economie en Recht (HBO), Bedrijfskundige Informatica (HBO) en Master in Bestuurskunde. Haar bedrijf www.maryayaqin.com

Inschrijven niet mogelijk

Workshop 2: Omgaan met lastige bazen en collega’s

Omgaan met een lastige baas of collega, was de afgelopen jaren één van de meest populaire tafels tijdens onze peer to peersessies. Dit onderwerp schreeuwde dus om een eigen workshop. Dat is ook niet zo gek, want iedereen kent wel zo’n collega of baas die behoorlijk je werkplezier kan vergallen. Natuurlijk afhankelijk van de ernst, zijn er een paar opties zoals:

  • In gesprek gaan
  • Een andere baan zoeken
  • Je aanpassen aan de situatie

Maar stel nou dat er een methode is waarmee je het gedrag van anderen zou kunnen beïnvloeden en je het tij dus zelf zou kunnen keren?

In deze workshop maak je kennis met de methode ‘Roos van Leary’ en leer je verschillende patronen in communicatie te herkennen, je oefent met verschillende manieren van communiceren (wat werkt wel, wat niet?), je ontdekt hoe je je invloed zelf kunt bepalen en hoe je jezelf uit een knellend patroon haalt.

Fabia Hooykaas

Fabia Hooykaas  is partner in ServiceCultuur en eigenaar van Verhip!
Actief als trajectbegeleider, adviseur, trainer en coach. CBRKO erkend en gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Inschrijven niet mogelijk

Workshop 3:  Art Based Learning: Leer meer over jezelf

Zelfreflectie. Hoe vaak doe jij daar iets  mee? Neem je de tijd naar jezelf te kijken? Hoe vaak sta jij stil bij wat je aan het doen bent? Hoe vaak kijk jij écht naar iets en vind je daar ook iets van?  Meestal nemen we maar weinig tijd voor dingen. We moeten namelijk weer door.

Een originele en succesvolle manier om te reflecteren biedt de workshop Art Based Learning.

In deze workshop leer je echt te kijken. Echt te kijken naar kunst. Maar vooral: wat zegt dit over jezelf? Een reflectieworkshop waarbij je leert van je eigen reacties terwijl je kijkt en leert van kunst en de kunstenaars. Roumayne Schepers vraagt je tijdens deze workshop nu eens tijd te nemen voor jezelf en lang te kijken naar een kunstwerk. Fantaseer en ervaar momenten van verwondering, rust en creativiteit.

Voor alle culturele liefhebbers die ook in de spiegel durven te kijken.

En waar kunnen we een dergelijke workshop beter doen dan in een echt atelier? Onze locatie voor vrijdag 13 maart is namelijk Atelier300C in Amersfoort. Uiteraard geheel toevallig.

Roumayne Schepers

Roumayne Schepers stopte in 2018 met haar baan als apotheker en ging iets heel anders doen. Ze startte met LerenvanKunst om jou te leren anders naar kunst te kijken en daarmee anders naar jezelf en je eigen ontwikkeling.

Inschrijven niet mogelijk

En natuurlijk…

Niet alleen bovenstaande workshops inspireren, motiveren en vergroten je kennis op deze dag maar natuurlijk ook onze inmiddels bekende onderdelen zoals:

  • Speeddaten
  • Netwerken
  • Lunchen
  • Borrelen

Programma

10.30 uur ontvangst
11.00 uur peer to peer sessie
11.30 uur peer to peer sessie
12.00 uur lunch
12.30 uur welkom
12.45 uur Aan de slag met je verborgen talent – Joanita Bonnier
Workshops
13.30 uur ronde 1
15.00 netwerkpauze
15.30 ronde 2
17.00 borrel
Inschrijven niet mogelijk

Tot vrijdag 5 juni 2020 Atelier300C in Amersfoort

Locatie

Atelier 300c
Soesterweg 300 C
3812 BH Amersfoort
(Wagenwerkplaats)