Kennisdeling, zelfontwikkeling en netwerken

Op de prachtige locatie van Leerhotel Het Klooster in Amersfoort, kwamen op 15 maart opnieuw ongeveer 50 vrouwen bijeen. Vrouwen uit farma en medical devices ontmoeten elkaar voor een dag kennisdeling, zelfontwikkeling en netwerken.

Interview

Initiatiefneemster van het netwerk Joanita Bonnier trapte af met een kort interview met Carin Huibers, General Manager bij Janssen Biologics. Bonnier stelde vragen over de combinatie van werk en gezin, maar uiteraard ook over haar zakelijke uitdagingen en haar functie. Interessant!

Speeddating

Het speeddaten vervolgens was een groot succes. Vijf minuten kreeg ieder om kennis te maken met andere deelnemers aan de netwerkmiddag. Vijf minuten is kort, dus dat viel niet mee. Maar wat een energie en enthousiasme. Na drie keer vijf minuten speeddating, ging de bel. De teleurstelling was hoorbaar. De eerste workshopronde ging van start.

Workshops

Er waren workshops over het organiseren van events met beleving, de plaats van social media in (farma)business, over het nut van netwerken en het houden van effectieve meetings.

De netwerkborrel na afloop was ook nu de kers op de pudding en veel te kort. Vol enthousiasme en inspiratie vertrok iedereen naar huis.=

2019-05-13T15:36:30+00:0011 januari 2014|Netwerkdag|

About the Author: