Inschrijven vrijdag 2 oktober 20202020-05-15T07:27:58+00:00
Loading...

Leuk dat je erbij bent!

Je kunt je inschrijven als je werkzaam bent in farma of medical devices.

Nodig eventueel je (oud) collega’s uit om ook te komen. Leuk!

Inschrijven vrijdag 2 oktober 2020

 • De workshops

  Maak hieronder je keuze voor de workshops
 • Peer-learning sessie

  Tijdens de peer-learning sessies leren we van elkaar over onderwerpen die je hieronder aangeeft. Als je hier gebruik van wilt maken verwachten we je om 10.30 uur. Je kunt twee onderwerpen aangeven. Wil je geen gebruik maken van deze sessies, geef dat dan aan in de laatste regel.
  Je kunt meerdere onderwerpen aangeven, maar meestal is er voldoende tijd voor twee sessies. Indeling op basis van haalbaarheid.
 • Kosten en Betaling

  Na het verzenden van dit formulier, verschijnt een venster van Ideal waarmee je je deelname kunt betalen. De kosten voor deze bijeenkomst zijn 210 euro exclusief 21% BTW. Via mail ontvang je een bevestiging van je inschrijving en betaling. Dit is tevens je factuur.
 • Verhinderd?

  Mocht je na aanmelding toch niet in de gelegenheid zijn deel te nemen aan de geplande bijeenkomst, dan geldt: Wij geven geen geld terug bij verhindering, ongeacht de aard van de verhindering. Wel zijn er interessante andere mogelijkheden. - Bij verhindering tot 1 week voor de datum van het event: keuze tussen registratie doorschuiven naar volgend event, of registratie overzetten op naam van collega of vriendin. - Bij verhindering binnen 1 week voor de datum van het event: registratie overzetten op naam van collega of vriendin. Als dat niet mogelijk is, vervalt helaas je registratie. Omdat wij dan inmiddels de kosten al hebben gemaakt, ontvang je dan geen geld terug.
 • Let op; bedrag is 210,00 exclusief en € 254,10 inclusief 21% BTW.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Atelier300C
Soesterweg 300 C
3812 BH Amersfoort