Wie zijn wij?2019-05-13T09:42:05+00:00

Wie zijn wij?

Wij zijn Joanita Bonnier, Leonie Martens en Suzanne Torenvliet; professionals met een ruime ervaring binnen de farmaceutische en medical devices-industrie, ieder met haar eigen kwaliteiten, verschillende expertise en achtergronden.

Wij hebben onze krachten gebundeld om onze klanten te ondersteunen tijdens culturele veranderprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Onze kracht ligt in het luisteren naar behoeften en het vinden van de juiste sprekers, locaties, trainers en workshopleiders voor evenementen, bijeenkomsten of verandertrajecten.

Joanita Bonnier, oprichter

Joanita richtte in 2012 de Linkedingroep Women in Pharma & Medical Devices op. Vanuit haar ervaring en expertise geeft ze invulling aan de belangrijkste thema’s van het netwerk ‘nieuw leiderschap‘ en persoonlijke groei. Ervaren internationale executive/business coach, teamtrainer en teamcoach. Ruim 25 jaar ervaring in de farma- en medical devices industrie. Scherp analytisch vermogen, natuurlijk leiderschap en ruime ervaring in business restructuring en culturele verandering.

Stel je vraag aan Joanita

Leonie Martens, organisatie

Leonie heeft een hoge mate van inlevingsvermogen en flexibiliteit, jarenlange ervaring in organisatie van zakelijke evenementen voor farma. Werkt als eventcoach en geeft trainingen eventmanagement. Leonie is, binnen het netwerk, onder andere verantwoordelijk voor het samenstellen van het programma, contact met sprekers, locatie en registratie.

Stel je vraag aan Leonie

Suzanne Torenvliet, communicatie

Suzanne werkt als zelfstandige op het gebied van online communicatie binnen de farmaceutische industrie. Ze organiseert je multichannel-communicatie, migreert websites en herschrijft je teksten ook nog. Je begrijpt dat we het fijn vinden dat Suzanne ons binnen dit netwerk ondersteunt met de communicatie rondom onze netwerkdagen via de website, Linkedin, Facebook, Twitter en onze email-nieuwsbrief.

Stel je vraag aan Suzanne