Netwerk2019-05-14T18:07:09+00:00
Loading...

Netwerk Women in Pharma & Medical Devices

lOns netwerk Women in Pharma bestaat dit jaar alweer 5 jaar. Het netwerk is ontstaan vanuit de behoefte om samen – in een veilige omgeving – ons persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en onze horizon te blijven verbreden. Wat begon als een try out heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een instituut: twee keer per jaar inspirerende netwerkbijeenkomsten en we groeien nog steeds.

Diversiteit

Om te overleven en te groeien moeten bedrijven meer gebruikmaken van reeds aanwezige kennis, talenten en ideeën binnen de organisatie. Diversiteit is hiervoor een absolute voorwaarde: in sekse, leeftijd en culturele achtergrond.

Transitie

Binnen dit netwerk pleiten wij dan ook voor een transitie van ‘macht over anderen’ naar ‘macht met en voor anderen’. Vrouwelijke leiders ervaren de urgentie en grijpen de mogelijkheid aan om hun zakelijke omgeving te veranderen.

Herstellen vertrouwen

Nieuwe leiders herstellen het vertrouwen, trekken mensen naar zich toe en zijn in staat de organisatie werkelijk te engageren.

Bedrijfsresultaten

Deze nieuwe leiders onderscheiden zich door hun uitstekende teamresultaten en significante bijdrage aan de bedrijfsresultaten.