Loading...
Programma vrijdag 9 maart 20182019-05-09T05:29:59+00:00

Do you have what it takes…?

Ontdek wat jij en je team nodig hebben om de 4e industriële revolutie in te gaan tijdens onze 13e bijeenkomst. We bieden een gevarieerd programma met boeiende sprekers. Deze keer sluiten we de dag zelfs af met een spetterend theatercollege van Vreneli Stadelmaier bekend van het boek ‘F*ck die Onzekerheid’.

Krijg inzicht in jouw onveranderlijke natuur o.a.: Wat zijn jouw drijfveren? Hoe leer je? Wat is jouw kracht? Schrijf je snel in, dan ontvang je bovendien jouw persoonlijke CoreValuesIndex™ CVI ter waarde van €49,95, helemaal GRATIS.

 

Wat gaan we doen op 9 maart?

De dag ziet er iets anders uit dan je van ons bent gewend. Je kunt je namelijk deze keer maar inschrijven voor één workshop in plaats van twee, dat wordt natuurlijk wel lastig kiezen uit drie inspirerende onderwerpen…

Maar voordat we aan de workshop starten eerst onze bekende peer sessies, speeddating en we nemen alvast de CoreValuesIndex™ met je door: Wat zijn jouw drijfveren? Hoe leer je? Wat is jouw kracht?

Aan het eind van de dag verrassen we je met een spetterend slot in de vorm van een theatercollege van Vreneli Stadelmaier.

Of dat nog niet genoeg is, ontvang je na inschrijving een gratis persoonlijke CoreValuesIndex™ in je mailbox. Kies je voor deze workshop? Vergeet ‘m dan niet te maken van tevoren.

Workshop 1: Tomorrow’s Leadership – Ontdek hoe jij jouw organisatie kunt voorbereiden op morgen

Overzie jij hoe we van het industriële naar het digitale tijdperk toe bewegen?

Weet jij hoe de toekomstbestendige organisatie eruit ziet en hoe jouw leiderschap hierin een rol speelt?

Laat je tijdens deze sessie inspireren door Heiske Nonnekes, de Organizational Futurist van Tomorrow’s Leadership. Zij neemt je mee op een reis langs technologische en maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op de organisatie van nu.

De workshop begint met een presentatie over trends die worden vertaald naar de toekomstbestendige organisatie. Aangezien de mens een cruciale rol speelt in de transformatie, zal je vervolgens ook zelf spelenderwijs gaan ervaren hoe jij met jouw persoonlijke leiderschap invloed kunt uitoefenen op het bereiken van de toekomstbestendige organisatie.

Aan het einde van deze workshop weet jij in grote lijnen wat er nodig is om klaar te zijn voor morgen!

Heiske is een ware pioneer met  een visie over hoe de toekomst eruit moet zien. Met haar creativiteit speelt ze in op onverwachte situaties en helpt daarmee mensen en bedrijven in de juiste richting te bewegen en zo succesvol transformaties te realiseren.

Workshop 2: De moed om te vertrouwen

Organisaties van nu schreeuwen om vertrouwen. Veelal onbewust geven we leiding vanuit wantrouwen, omdat we zijn doorgeschoten in regels en procedures. Met als gevolg ongemotiveerde medewerkers, een te hoog ziekteverzuim en ontevreden klanten.

Ben jij die leidinggevende die in de vicieuze cirkel zit van te hard werken, te veel zelf willen doen en moeite heeft met loslaten? Kom dan naar de workshop van Marjan: ‘De moed om te vertrouwen’.

Je leert dat een bevlogen en winstgevende organisatie om autonome teams en coachend leidinggeven volgens het 6 V-model vraagt (Geef Vertrouwen, Vrijheid en Verantwoordelijkheid, creëer Visie, Veiligheid en Verbinding).

Tevens leer je dat leidinggeven aan een ander begint met leidinggeven aan jezelf. Dilemma’s waar je tegen aan loopt, zeggen daarom iets over je eigen gedrag.

Tijdens de workshop krijg je een eerste inzicht welk eigen valkuilgedrag je onbewust in de weg zit om te bereiken wat je wilt. En ontdek je hoe je dilemma’s anders kunt aanpakken en wel bereikt wat je wilt.  Het zal een interactieve middag worden. Middels oefeningen ga je aan de slag met een eigen ingebrachte casus hoe jij anders met die situatie om kan gaan.

Marjan creëert bevlogen teams door coachend leidinggeven. De boeken ‘Hoe krijgen ze me zo gek?’ en ‘De moed om te vertrouwen’ zijn van haar hand. Op een humorvolle en enthousiaste manier zet ze mensen aan het denken over hun eigen effectiviteit.

Workshop 3: De CoreValuesIndex™ – Wie lekker werkt, presteert beter!

WAAROM ben ik WAT met WIE aan het doen? Hoe vaak stel jij jezelf deze vraag?

Vaak komen we in functies of rollen terecht waar we niet altijd bewust voor kiezen. We rollen er in, omdat het op ons pad komt. We zijn tevreden en vaak betrokken, maar hoe ziet het met BEVLOGEN? Hoe lekker werkt het als je in een functie of rol opereert waar je activiteiten mag doen, waar je naar uitkijkt, waar je energie van krijgt, waar je een voldaan gevoel van krijgt en waardering? Daar waar de functie of rol activiteiten van jouw vragen, waar je bevlogen voor bent. Met als resultaat een betere individuele en vaak ook teamprestatie!

Het begint allemaal met inzicht krijgen in Wie je bent, van nature! En dat meten we met behulp van de CoreValuesIndex™

Een test die inzichtelijk maakt: Wat jouw onveranderlijke drijfveren zijn? Jouw onveranderlijke kracht? Hoe je leert? Wat je teambijdrage is? Maar ook Hoe je omgaat met conflicten? En wat je van je omgeving nodig hebt om in je kracht te opereren. Als je dit inzicht ook als team hebt, kan je beter samenwerken en de activiteiten en verantwoordelijkheden zo verdelen dat je elkaar versterkt. Samen het verschil maken van bekwaam en betrokken naar BEVLOGEN en SUCCESVOL.

 Laat je inspireren tijdens deze workshop en zet daarmee de eerste stap naar het activeren van bevlogenheid voor jou en je team. Want wie lekker werkt presteert beter!

N.B. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop is het een randvoorwaarde dat je jouw CoreValuesIndex™ (CVI) hebt gemaakt. 

Resultaten bereiken waar je samen trots op kan zijn, door het beste in je teamleden en jezelf naar boven te halen, daar ligt de bevlogenheid van Sandra van der Kaap.

Business creator met hart voor de sprankeling van mens en kwaliteit

Theatercollege door Vreneli Stadelmaier- F*ck die onzekerheid!

De angst om door de mand te vallen heet het impostor syndrome, en driekwart van de hoger opgeleide vrouwen heeft hier in meer of mindere mate last van. Ze geloven dat hun succes is ontstaan door externe factoren, in plaats van dat ze zich hun succes toe-eigenen. Ze geloven oprecht dat ze in vergelijking met hun peers tekortschieten. Dit constante gevoel door de mand te vallen – “ik kan dit eigenlijk niet” – werkt verlammend en staat succes en geluk in de weg.

Rationeel weten we wel dat we capabel zijn, maar toch blijven we onzeker over alles wat we doen. Als gevolg daarvan leggen we de lat heel hoog, of heel laag. Hoe komt dit? En vooral: hoe komen we hier vanaf?.

Wat gaat het theatercollege brengen?

Een inspirerende sessie, afgewisseld met muziek en video, soms interactief, informatief en op momenten uitermate humoristisch. Na het theatercollege weet je wat het imposter syndrome is, weet je ook waar het door komt en heb je praktische tips gekregen om er van af te komen.

Vreneli Stadelmaier

Vreneli Stadelmaier is bedrijfskundige en schrijfster van de boeken ‘Fuck die onzekerheid’ en ‘Yes She’s Smart’. Met SheConsult helpt ze hoogopgeleide vrouwelijke cliënten het zogeheten impostor syndrome te overwinnen. Tevens was zij jarenlang gastpresentator bij BNR (Business News Radio). Vreneli is een veelgevraagd spreker en verschijnt regelmatig in de media. In 2015 won zij de Joke Smitprijs.

En natuurlijk…

Niet alleen bovenstaande workshops inspireren, motiveren en vergroten je kennis op deze dag maar natuurlijk ook onze inmiddels bekende onderdelen zoals:

  • Speeddaten
  • Netwerken