Loading...
Programma vrijdag 6 oktober 20172019-05-09T07:42:13+00:00

Een veranderende wereld begint bij jezelf…

De 4e industriële revolutie. We zitten er middenin. Ben jij er deel van of slechts toeschouwer? Op vrijdag 6 oktober beginnen we na de lunch met een interactieve discussie over persoonlijk leiderschap in deze 4e industriële revolutie. ‘Do You have, what it takes?’ En wat is dat dan precies?

Joanita Bonnier als moderator staat garant voor een levendige en leerzame discussie.

Blijven aansluiten op deze veranderende wereld begint bij jezelf. Schrijf je daarom direct in voor dit bijzonder inspirerende programma waarmee jij jezelf weer een klein beetje beter voorbereidt op de toekomst.

De workshops

Workshop: Storytelling met data

Spreker: Sara Oudenbroek

Steeds vaker moeten we data presenteren. Maar alleen de data communiceren is erg saai. De kans dat er iets van de informatie blijft hangen is dan ook vrij klein. Dat kan beter. Gebruik daarom storytelling bij het communiceren van je data.

Ontdek in deze workshop de kracht van storytelling als de manier om data in de juiste vorm te communiceren. Denk hierbij aan het belang van de context en je publiek; kies de juiste type grafiek voor de situatie en denk meer als een ontwerper, een verteller van een goed verhaal.

We gaan actief aan de slag. Welk verhaal vertellen de cijfers, hoe breng je deze op een boeiende manier naar voren?
Sara Oudenbroek-Esmeijer is Managing Director bij Axon Healthcare.

Workshop: Think Global, Act Local

Spreker: Alice Stuurman

Centralisatie, globalisatie zijn trends die we in veel bedrijven terug zien.

“Think global, act local” klinkt heel cool, maar heeft veel praktische implicaties op het lokale niveau. Maar zijn die eigenlijk wel cool, of worden we lokaal teruggebracht tot uitvoerders die niet meer hoeven te nadenken? Want dat hebben ze toch global al gedaan? Wat gebeurt er met onze freedom to think?

Hoe moet je je aanpassen aan die veranderde interne organisatie, waarbij de buitenwereld nog veel sneller verandert, denk alleen al aan de technologische innovaties die onze wereld op zijn kop zetten. Hoogste tijd om na te denken over wat de belangrijkste succesfactoren en overlevingsfactoren zijn in deze dynamische wereld. How to survive?

Alice Stuurman is global HR director bij myTomorrows. Hiervoor heeft zij gewerkt als sr HR director bij Johnson & Johnson, Crucell en Abbvie.

Workshop: The perfect Pitch

Spreker: Roeselien Wekker

Hoe vaak kom je in een situatie waar iemand je de vraag stelt: wie ben je, wat doe je? Dit is jouw kans om jezelf, jouw afdeling/ bedrijf, jouw idee/ product/ service onder de aandacht te brengen en jezelf te profileren. Vaak wordt het een onsamenhangend verhaal waar de luisteraar bij afhaakt.
Het verkopen binnen je eigen bedrijf of daarbuiten, begint niet met een plat sales praatje. Het begint bij het raken van je luisteraar! Datgene overbrengen wat je werkelijk bedoelt.

Leer de structuur kennen van een powerpitch; ingericht volgens de psychologie van onze luisteraar, een potentieel-belangrijke schakel in jouw netwerk!

Roeselien Wekker is spreker, trainer, NLP-coach en projectmanager voor Bureau Spraakwater. Meer informatie: Pitchyou.nl

En natuurlijk…

Niet alleen bovenstaande workshops inspireren, motiveren en vergroten je kennis op deze dag maar natuurlijk ook onze inmiddels bekende onderdelen zoals:

  • Speeddaten
  • Netwerken