Loading...
Programma vrijdag 10 maart 20172019-05-09T07:42:35+00:00

Programma vrijdag 10 maart 2017

Ook nu zijn we er weer in geslaagd een mooi programma voor je samen te stellen, uiteraard op een droomlocatie. Zo’n locatie waarbij je direct ontspant en geniet van een moment voor jezelf. Midden in het land, midden in de natuur. Laat je inspireren door de workshops en schrijf je vandaag nog in. We zien je graag in Baarn voor een dag persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en netwerken.

De workshops

Workshop 1: Maximaal effect door je boodschap te framen

Workshopleider: Sarah Gagestein

Hoe komt het toch dat sommige boodschappen moeiteloos overtuigen, terwijl andere zorgvuldig beargumenteerde boodschappen niet eens gehoord lijken te worden? Waarom lijken mensen vaak iets heel anders te horen dan dat er bedoeld wordt? Hoe raak je de juiste snaar om je publiek te overtuigen van jouw standpunt?

In de workshop ‘Feilloos framen’ krijgen deelnemers inzicht in hoe ze frames kunnen herkennen en hoe ze zelf strategisch kunnen framen. Ze leren werken met vuistregels om het taalspel slimmer te leren spelen en om uit de hoek te blijven waar de klappen vallen.

Na de workshop kijk je nooit meer hetzelfde naar taal, omdat je voortaan in staat bent om tussen de regels te lezen. Het resultaat: je bent effectiever in het overbrengen van je boodschap, doordat je deze beter kunt aanpassen op de bewuste en onbewuste kaders van de ontvanger.

Sarah Gagestein

Sarah Gagestein is een veelgevraagd spreker en strateeg. Als framingexpert ontwerpt zij strategie voor bij hoofdpijndossiers, issues en campagnes, leert ze CEO’s, managers en politici slimmer framen en doet ze onderzoek naar publieke en commerciële frames. Ze schreef het boek ‘Denk niet aan een roze olifant’ over framing.

www.taalstrategie.nl

Workshop 2: Durf te veranderen! 

Workshopleider: Fanny Bod

Bijna alle organisaties en bedrijven zijn continu in ontwikkeling en verandering. Dit vraagt veel van jouw als leidinggevende of leider.  Jij moet immers een visie hebben én uitdragen over de koers van het bedrijf. Je moet met een duidelijk verhaal je medewerkers motiveren voor en coachen bij veranderingen. Vooral is het belangrijk dat jij als leider zelf het goede voorbeeld geeft bij verandering.

Maar hoe zit het met jouw eigen verandervermogen? In deze workshop ga je op een speelse, muzikale manier aan de slag met het vergroten van jouw verandervermogen.  Je leert vooral dat je moedig genoeg bent om iets spannends te gaan doen. Het belangrijkste is dat je de eerste stap durft te zetten.

Fanny Bod

Fanny Bod geeft workshops voor het vergroten van het persoonlijk verandervermogen, teambuilding en presentatie/mediatrainingen. Daarnaast geeft zij strategisch communicatieadvies voor corporate branding en reputatiemanagement aan bedrijven.

www.fannybod.com

Workshop 3: Gelukkig zijn in je werk

Workshopleider: Marjolijn Gischler

Denk jij ook wel eens na over een volgende stap in je carrière? Vraag je je wel eens af of je nog op de juiste plek zit? Oriënteer je je wel eens op andere mogelijkheden bij je werkgever? Merk je dat je jezelf onvoldoende tijd geeft om daarover na te denken?

Marjolijn Gischler neemt je mee in een interactieve workshop. Welke vragen kun je jezelf stellen en welke acties kun je ondernemen om te voorkomen dat je te lang blijft zitten in een baan waar je niet meer gelukkig bent. Krijg zicht op je huidige situatie.

De locatie

Het Groene Paviljoen en het Cristallum staan midden in het bomencentrum in Baarn. Meer informatie over de locatie vind je hier.

bomencentr2_gr

Marjolijn Gischler

Marjolijn Gischler werkt inmiddels 15 jaar als loopbaanadviseur/-coach en heeft honderden mensen ondersteund in het succesvol vinden van ander werk. Marjolijn heeft een Post HBO-opleiding Coaching aan de TC University afgerond. en is daarnaast geregistreerd loopbaanprofessional bij beroepsvereniging de NOLOC.

www.succesvolnaareennieuwebaan.nl

En dan nog…

Niet alleen bovenstaande workshops inspireren, motiveren en vergroten je kennis op deze dag maar natuurlijk ook onze inmiddels bekende onderdelen zoals:

  • Speed-daten
  • Netwerken